ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Spoznavanje sebe kroz ona trazi njega oglase licne

Pisanje oglasa licne prirode

je savršena prilika da napravite malu analizu sebe kroz poruke koje šaljete ženama koje kontaktirate tim putem. Nakon pisanja licnog oglasa ona trazi sa slikom, vrlo je lako vidjeti što zapravo hoćete, i što govorite ljudima da hoćete, i da li se radi o istim stvarima.
Na primjer, ako ste u potrazi za brakom, onda je izgled nešto što bi vam trebalo biti manje važno, i više biste se trebali posvetiti potrazi za osobom koja je iskrena i poštena. Ako volite izlaziti i vidjeti nove stvari, ne biste se trebali javiti na licnioglas ona trazi njega kojega je postavila neka žena koja voli ostajati kod kuće, i nikada ne napušta grad u kojemu živi. Koristeći ovu vježbu kroz oglaselicne ona trazi njega, može vrlo dobro vidjeti da li je ono što govorite ono što vi u stvari i želite.
Kada pišete vaš oglas licne prirode, morate tražiti žene koje razmišljaju i ponašaju se slično vama, i koje bi vam bile kompatibilne. Pogledajte ono što ste spomenuli da želite od partnerice, ali i ono što ste rekli o sebi. Na primjer, ako tražite stabilnu i ugodnu vezu, i pretražujete takve ona trazi njega licne oglase, ali sami sebe opisujete kao nekoga tko je u potrazi za uzbuđenjima i voli riskirati, morali biste malo razmisliti o sebi i upitati se da li je to stvarno ono što želite, i možda malo prilagoditi svoje želje i potrebe.

Evo samo nekih

ona trazi njega licni oglasi
Ako se bavite paraglidingom, vjerojatno
ćete tražiti ženu koja je isto tako aktivna
ideja o podudarnostima. Ako opisujete sebe kao osobu koja voli izlaziti i ne voli provoditi puno slobodnog vremena kod kuće, onda biste trebali tražiti slične osobe putem ona trazi njega oglasa licnih. Isto tako, kada pregledavate oglaselicne ona trazi njega, i tražite stvari u kojima se poklapate s nekime, obratite pažnju na direktne sukobe u željama. Ako ste se opisali kao netko tko voli izlaziti, ne bi trebali tražiti neku stidljivu ženu, zar ne? Napravite bilješke o takvim stvarima, zbog toga što na taj način često može izbjeći standardne greške u traženju partnera putem ona trazi njega oglasa licnih.
Možda želite upoznavanje i izlaženje zadržati laganim i zabavnim, i ne želite posvetiti puno vremena i truda. Ne bi li bilo grozno da se javite na licni oglas ona trazi njega i tako upoznate nekoga s kime se stvarno povežete i uživate provoditi crijeme zajedno, da bi shvatili da se ne slažete oko nekih velikih stvari, koje su vam oboje vrlo bitne. Kao na primjer religija. Svo to vrijeme provedeno zajedno samo kako bi shvatili da jednostavno niste jedno za drugo, i kako se zbog vlastitih uvjerenja i religije ne možete vjenčati. Zbog toga je vrlo važno da u svom oglasu licne prirode specificirate što točno tražite, i da pregledavate ona trazi njega oglase licne  u potrazi za nekime tko će biti dobar za vas, odmah u startu.
Isto tako, ako ste u potrazi za nekom vrste duge i stabilne veze, zašto trošiti vrijeme i energiju na upoznavanje s ljudima koji se ne uklapaju u te kriterije? To je stvarno gubitak vremena, a uz to je i kontraproduktivno, jer trošite i emocije.

Uzmimo za primjer

da ne znate što u stvari želite. Uzmite si vremena da se malo igrate i da eksperimentirate.Napišite nekoliko različitih verzija svog oglasa licne prirode. Kako ih čitate sami sebi, neke od ideja koje ste napisali će vam se možda činiti loše, a i možda ćete htjeti promijeniti neke stvari. Čim identificirate takve stvari, izbacite ih iz oglasa, ili ih promijenite. Budite iskreni prema sebi u tome oglasu, i nemojte ga postaviti dok vam se ne čini da ste to stvarno vi i dok ne osjetite da vas taj oglas u potpunosti predstavlja. Ako vam je stvarno neugodno zbog postavljanja oglasa, za početak se obavežite da ga nećete postaviti. Samo ga napišite, i pobrinite se da je ono što ste napisali iskreno i otvoreno.
Možete ovu vježbu odaraditi nekoliko puta. Napišite tri ili četiri oglasa licne prirode za vježbu. Svaki puta se fokusirajte na ono što jeste i ono što želite od partnerice, i zamislite kako bi izgledao idealan oglaslicni ona trazi njega na koji biste se željeli javiti. Pročitajte svoj oglaslicni ona trazi njega, pronađite nejasnoće i stvari koje ne drže vodu, i dobro ratmislite o njima. Ne morate to učiniti u jednom danu. Napišite jedan u Ponedjeljak, ostavite ga, i onda ga ponovno pročitajte u Srijedu ili Četvrtak, ili čak sljedeći Ponedjeljak. Upoznavanje partnerice nije nešto s čime bi trebalo žuriti, tako da nema potrebe da se žurite.
Nadam se da će vam ovo dati dodatne alate da sami uočite ono što stvarno želite, i kakve signale biste mogli slati ljudima kroz svoj pglas licne prirode. Vrlo je važno da steknete jasnu sliku i ideju toga što ste vi, i da ste u stanju to jasno izložiti. Isto tako, to će vam pomoći da steknete sliku onoga što želite, što će vam pomoći pri pretraživanju ona trazi njega licnih oglasa. Probajte vježbati nekoliko puta i vidite da li možda ponekad o nekim stvarima dajete različite signale, i onda se sami u sebi zapitajte što ste stvarno vi.
NAdam se da sam vam malo pomogao u tome kako sastaviti oglas licne prirode.
Želim vam puno sreće i sretno upoznavanje.

Nema komentara:

Objavi komentar