četvrtak, 16. veljače 2012.

Najbolji nacin za javljanje na licne oglase ona trazi sa slikom

Evo jedne zanimljivosti. 9 od 10 muškaraca će da odustane od traženja putem oglasi licne prirode online ako u roku od 3 meseca ne pronađu partnericu kakvu žele! To je velik broj koji pokazuje da muškarci znaju da licni oglasi ona trazi sa slikom ne moraju nužno da budu istiniti. Ponekad se događaju situacije da žene kreiraju oglas licnioglasi ona trazi njega iz čiste zabave, i pritom nemaju nikakvu ozbiljnu nameru zaista nekog novog i da upoznaju.
U tu svrhu donosim vam nekoliko saveta koji mi se čine najprimerenijima i donose najbrže rezultate.
U stvari, ova 3 saveta možete odmah početi da primenjujute.

Savjet br.1

licni oglasi ona trazi sa slikom
Cilj je otići na pravi date
- Cilj je otići na date offline
Šokantno, zar ne?! Ovo niste očekivali u prvoj rečenici. Tužna je činjenica da većina muškaraca misle da su na dobrom putu razgovarajući i flertujući online...sve je to OK, ali neki od njih nikad nisu prešli na idući nivo u upoznavanju i upoznali osobu uživo, nakon što su se javili na oglas licne prirode.  Ne znam što vi mislite o tome, ali meni je to čisti promašaj. Upoznavanje putem oglasalicnih ona trazi njega je samo pomoćno sredstvo da se zapravo upoznate uživo!
Većina savjeta na koje možete naići će se fokusirati na to “kako da natjerate nekoga da vam odgovori na email”, “kako da ju natjerate da ona vama postavlja pitanja”, “kako da se ona zainteresira za vas” itd. Dakle,ti savjeti  fokusirani su na trikove. Zaigurno će takvi trikovi biti efektivni prvih nekoliko minuta razgovora. Nakon toga će vas otkriti i imat ćete propuštenu priliku.
Ako ste barem jednom uživo pokušali trikovima ugovoriti date uživo,  potencijalna partnerica vas je vrlo vjerojatno otpuhnula poput pahuljice!
Puno pametniji pristup od služenja trikovima, bio bi da se jednostavno pokušate upoznati online, saznajte tko se krije iza licnog oglasa ona trazi sa slikom. Bit će te puno opušteniji i lakše će te dogovoriti upoznavanje uživo jer tada znate kakva vas osoba očekuje i koja su njena očekivanja od vas. Bit će to dobar temelj za daljnje susrete.

Savjet br.2

- Izaberite pravi trenutak
Odabir pravog trenutka može biti od velike važnosti. Zbog toga je puno bolje poruke slati u dane vikenda. Većina muškaraca naprave grešku javljajući se na oglaslicni ona trazi njega radnim danom i ljuteći se ako odmah ne dobiju odgovor! U današnje vrijeme žene su često prezaposlene preko tjedna i jedino vrijeme koje imaju za sebe su dani vikenda.
Mi muškarci, često ne brinemo o takvim stvarima i potpuno nam je svejedno kad i što radimo. S druge strane žene obožavaju takve sitnice i vole da ste pažljivi prema njima.
Odabir pravog trenutka je ključan želite li zaista upoznati osobu se “skriva” iza profila. Ona trazi njega oglasi licni prirode vrlo često ne sadrže informaciju o dostupnosti osobe online, pa ako želite biti sigurniji da je osoba imala vremena pročitati vašu poruku ne pišite s radnog mjesta, pogotovo ako ste uzrujani jer vas je netom prije naljutio šef. Često su takve poruke preagresivne (jer su pisane pod dojmom snažnih emocija), a vi biste trebali imati na umu da pišete nježnijem i osjetljivijem spolu, a vi ne želite ostaviti dojam nasilnika, zar ne? Žene će ćešće vrlo brzo otkriti jesu li vaše namjere iskrene ili nisu. Stoga, ne budite nestrpljivi, pričekajte dane vikenda!

Savjet br. 3

- Pametno s email porukama
Email je u početku upoznavanja najčešće sredstvo komunikacije. Stoga je važno pridržavati se nekoliko pravila :
* na licni oglas ona trazi sa slikom odgovorite porukom koja nema više od 100 riječi. Nemojte gnjaviti! Napišite smislenu i duhovitu poruku i pošaljite! Ne razrađujte teme, ne objašnjavajte sitnice! Postavite joj pitanje, tako će te skoro pa osigurati da vam odgovori na mail.
* Nikad i nikako joj ne šaljite novu poruku, ako nije odgovorila na staru. Vjerojatno je imala razloga za neodgovranje. Ako vam ipak ne odgovori kroz 2 vikenda, slobodno pošaljite novu (moguće je da prvu poruku nije dobila). No nikako joj ne zatrpavajte email sandučić porukama “Zašto ne odgovaraš?” , “Znam da si dobila poruku, pa te molim da odgovoriš”, “Zašto si postavila oglas ona trazi njega licni oglasi, ako to zapravo ne tražiš?! Nemojte pretpostavljati, budite strpljivi.
* Opustite se!
Ok, ali što to znači? To znači da točno ono što i piše. Nemojte očajno slati poruke, nemojte 10 puta dnevno provjeravati privatnu poštu, nemojte bjesomučno pokušavati odgonetnuti koliko je puta otvorila druge oglasi licne prirode, koliko je puta tražila licni oglasi ona trazi sa slikom itd..
Opustite se! Nemojte ostavljati dojam očajnika! To nije privlačno nikome pa ni vama, zar ne?
Sretno!

Nema komentara:

Objavi komentar