nedjelja, 19. veljače 2012.

Povest oglasalicnih ona trazi njega

Oglasi licne prirode stari su preko stotinu godina.
Početkom 19. stoljeća javljaju se prvi oglasilicni ona trazi njega i nalaze se u lokalinm novinama.
Sada, 2 stoleća kasnije, informatizacija i kompjuterska pismenost “preselili” su oglase iz novina (koje su dostupne manjem krugu ljudi) na internet koji je dostupan svima. Izumom i upotrebom interneta, licni oglasi ona trazi sa slikom postali su dostupni hiljadama zainteresiranih samaca. Ukoliko želite proširiti krug i povećati šanse za upoznavanje, internet je savršeno mesto  za vas.
Ima li smisla još uvijek tražiti svoju sreću među oglasima licne prirode u novinama?
Ja sam napravio mali pokus. Izradio sam svoj oglas (licnioglasi ona trazi njega i objavio ga u novinama,dok sam isti takav postavio sam na stranici za upoznavanje online.
Rezultat možete i sami pogoditi. Upoznavanje online bilo je puno učinkovitije!
Nekoliko je razloga za takav rezultat:

1. Oglasi online

dostupniiji su velikom broju zainteresiranih žena. Internet je postao dio svakodnevnog života, raširenijii je od bilo kojeg tiskovnog medija, te su samim time povećane šanse da upravo vaš oglas zapadne za oko mnogim ženama diljem svijeta. Broj čitateljica novina se više ne može uspoređivati sa brojem korisnica internet portala.
Gotovo svaka osoba danas ima pristup internetu putem mobitela ili računala. Obzirom da ste i sami korisnik, vjerujem da biste željeli nekoga s kim možete uživati u ovom prekrasnom virtualnom svijetu.

2. Oglasi licne prirode

ne poznaju granice.. Možete napisati sve što želite! Nema ograničenja veličinom ili brojem riječi. Za jednako dugačak licni oglasi ona trazi sa slikom u novinama, trebali biste izdvojiti mnogo novaca jer su i same novine limitirane brojem stranica, stoga je njihov prostor dragocjen. S druge strane, na mnogim web stranicama isti oglas možete postaviti potpuno besplatno. Sigurni ste da će oglas biti čitljiv i što je najvažnije dostupan velikom broju žena.

3. Slika vredi hiljadu reči.

Da, u svoj oglas možete vrlo jednostavno dodati svoju sliku (licni oglasi ona trazi sa slikom). ,i tako vaš oglas učiniti još privlačnijim. Zamislite situaciju u kojoj možete ostvariti kontakt sa dvije djevojke, jedna u profilu ima svoju privlačnu sliku s ljetovanja, a druga nema sliku. Kojoj će te se javiti? Pretpostavljam da ne lažete samome sebi, jer odgovor znate.

4. Piši, briši, menjaj!

Jednostavno i lako svoj oglas možete mijenjati i nadopunjavati kako želite. Licni oglas u novinama ne možete mijenjati, jednom kad je tiskan - gotovo je! Što je rečeno, rečeno je! Nema predomišljanja. Ukoliko želite oglas promijeniti ili zamijeniti novim, trebat će te ponovno platiti izdavanje.
Oglasi licne prirode online se vrlo lako mijenjaju i modificiraju prema vašim željama. Ukoliko ste nešto zaboravili napisati o sebi ili ste naveli ono što vam više ne zvuči privlačno - obirišite ga ili uredite po svojoj novoj želji! Zapamtite, online je sve moguće!

5. Oglas nema rok trajanja!

Oglasilicni ona trazi njega ostaju aktivni koliko god vi to želite. Da vas pitam, koliko dugo držite novine na stolu? Vrlo vjerojatno ne duže od tjedan dana. To je neki prosjek. Vijesti postaju stare i time i novine gube svoju svrhu. Na stranicama za upoznavanje vaš oglas ostaje aktivan i vidljiv do kada ga sami ne maknete odnosno obrišete. To ovisi samo o vama. Nema vremenskog ograničenja.

6. Dostupni su vam

oglasi licne prirode drugih korisnika. Kad vam se osoba javi, u dva klika mišem vi otvarate njezin oglas. Oglas sadrži njezine osnovne podatke, ali može sadržavati i mnogo više..sliku, omiljene knjige, glazbu koju sluša, ima li hobije itd.. To vam omogućuje da saznate tko vam se javio i je li to osoba s kojom biste željeli ostvariti kontakt. Ukoliko je, samo naprijed!
Pretpostavimo načas da vam se javila neka ženska osoba koja je za vas saznala preko novina. Kad ste dobili njezino pismo ili poruku, vi ne znate tko je ona niti kako izgleda. Možda vam se i prema načinu pisanja čini zanimljiva, ali ne znate kako izgleda i zato niste sigurni želite li daljnji kontakt. Sviđa vam se, ali ne želite riskirati da se razočarate u njezinom fizičkom izgledu.Pomalo frustrirajuće, zar ne?

7. Diskrecija je zagarantirana!

Ona trazi njega oglasi licni ne sadrži nikakvu inforamciju o tome tko ste vi zapravo,nema vašeg imena i prezimena, u većini slučajeva čak ni e-mail adrese. Dakle, vi otkrivate svoje podatke samo osobama za koje želite da saznaju tko ste. S druge strane, da biste objavili oglas u novinama potrebno je da im osobno dostavite oglas ili ostavite kontakt podatke za naplatu oglasa. Ime i prezime, broj kreditne kartice ili broj mobitela su vaši osobni podaci koje ne moraju biti dostupni svima.
Upoznavanje putem interneta je u tom smislu puno sigurnije.

8. Upoznavanje online je jeftinije!

Većina stranica za upoznavanje nema članarinu, što znači da možete postaviti svoj ona trazi njega licni oglasi potpuno besplatno. Dvoljno je da imate internet i želju za upoznavanjem! Postavite svoj oglas još danas i uživajte upoznavajući svijet oko sebe!
Evo, kao što i sami možete vidjeti, licni oglasi online u odnosu na oglase na koje možete naići u novinama uvjerljivo pobjeđuju svaki put.
Poruka je jasna: Ukoliko želite povećati šanse za upoznavanje - učinite to preko interneta!

Nema komentara:

Objavi komentar