četvrtak, 2. veljače 2012.

Kako postaviti oglaslicni ona trazi njega

Do prije nekoliko godina

oglasi licne prirode
Oglasi licne prirode vam mogu omogućiti
upoznavanje ovakvih djevojaka
je postojalo jedna vrlo popularna stvar, spojevi na slijepo. Možemo reći da je to, uz standardne oglase u lokalnim novinama, preteča oglasa licne prirode. To je bio vrlo popularan način upoznavanja osoba suprotnog spola. Uključivanjem u upoznavanje na slijepo, mogli ste izaći na spoj s osobom suprotnog spola, upoznati je I uživati družeći se s njom. Na neki način, I ti spojevi su imali dašak anonimnosti, kao I što sada imaju licni oglasi ona trazi sa slikom. Ali, spojevi na slijepo imaju neke svoje specifičnosti I probleme. Dozvolite da vam ispričam svoja  iskustva sa spojevima na slijepo. Kada sam se prijavio za spojeve na slijepo, ima sam neki čudan osjećaj. Ali, kako sam oduvijek osjećao određeni strah I nesigurnost kod upoznavanja neke djevojke, pripisao sam te osjećaje tome. Nakon prijave I dogovaranja spoja na slijepo, nić prije sastanka nisam mogao oči sklopiti. Dozvolio sam svojoj mašti da previše divlja I stvara različite scenarije vezane uz upoznavanje totalnog stranca. Pitao sam se, kako će izgledati, kako će razmišljati I kakvi će biti njeni stavovi o nekim važnim stvarima, I slične stvari. Na kraju je ispalo da, kad god sam išao na spojeve na slijepo, završim s nekom curom koja nosi debele naočale, ili zubnu protezu. Uvijek sam se pitao gdje su I što rade sve one prekrasne djevojke koje sam svakodnevno viđao. Uglavnom, ne mogu reći da sam imao baš prekrasna iskustva.

Danas,

sa neograničenim pristupom internetu, stvari su se razvile u potpuno neočekivanom smjeru, I sve se jako jako promijenilo. Stvorila se potpuno novi oblik upoznavanja, koji se zove upoznavanje preko interneta, ili preko oglasa licne prirode na internetu. Groznica licnihoglasa ona trazi njega se šiti među mladim ljudima širom svijeta. Upoznavanje preko oglasalicnih ona trazi njega na internetu je vrlo lagano I jednostavno. Možete pregedavati I javljati se na ona trazi njega licne oglase odakle god, I kada god želite. Možete se spojiti I komunicirati s ljudima iz svih dijelova svijeta. Sve što trebate je da se spojite na internet, otvorite neku društvenu mrežu, kao što je na primjer, Facebook, I upoznate nekoga novog svaki dan. Isto tako možete pregledavati oglase licne prirode iz cijelog svijeta . Upoznavanje preko ona trazi njega oglasa licnih, za razliku od spojeva na slijepo, štedi puno vremena, a I novaca. Oih dana, možete upoznavati I komunicirati s ljudima samo sjedeći pred svojim kompjuterom, ili čak I preko svog mobitela, koristeći internet konekciju. Možete koristiti bilo koju brzu internet konekciju koju imate na raspolaganju.

Za ljude koji su još uvijek novi u svijetu oglasa licne prirode I online upoznavanja, želio bih naglasiti neke prednosti takvog upoznavanja:

Kod javljanja

na licne oglase ona trazi sa slikom, možete vidjeti sliku djevojke s kojom biste se željeli upoznati. Različiti ljudi imaju različite ukuse, I ovo vam daje mogućnost da birate djevojke prema svojem ukusu. Kod javljanja na ona trazi njega licni oglas, biti odbijen I nije tako strašno kao u normalnom upoznavanju, uživo. Nemojte se uzrujavati ako budete odbijeni. Ako vas neka djevojka odbije, samo nastavite pregledavati licneoglase ona trazi njega u potrazi za novom slatkicom. Tako je jednostavno.
Dozvolite da napomenem možda najvažniju stvar kod upoznavanja preko oglasilicni ona trazi njega. Što se toga tiče, imao bih pitanje za sve koji se spremaju na korištenje oglasa licne prirode. Ako upoznajete nekoga uživo, nećete li se srediti I paziti kako igledate. Paziti ćete na to kako ste se obukli, da ste čisti I mirišljavi. Djevojke će sigurno obući neku lijepu haljinu, srediti frizuru I nabaciti šminku, kako bi privukle pažnju potencijalnog partnera. U istome tonu, vrlo je važno da napravite zanimljiv licni oglas ona trazi sa slikom, kao I zanimljiv profil na društvenim mrežama.

Evo nekoliko savjeta

o tome kako sastaviti oglas licne prirode, I kako da vaš profil bude primjećen:
Kao prvo, izlistajte sve zbog čega se osjećate ponosno I u čemu mislite da ste najjači. Ako vi sami ne možete nabrojati stvari koe su kod vas dobre I zanimljive, nemojte se sramiti I upitajte prijatelje da vam kažu što je najzanimljivije kod vas. Oni/one će moći nabrojati neke od tih stvari. Djevojke pogotovo pridaju veliku pažnju takvim detaljima.
Nasmiješite se na slici
Vrlo je važno da postavite sliku na kojoj izgledate dobro I poželjno. Potrudite se da zauzmete neku lijepu pozu, I da se smiješite kada se slikate.
Umjesto postavljanja pravog imena u svoj oglasilicni ona trazi njega, probajte smisliti neki zabavni nadimak, koji će privući osobe suprotnog spola.
Kada kreirate oglas licne prirode I pišete nešto o sebi, potrudite se da ne idete previše u širinu. Napišite zanimljivo poglavlje, a ne cijelu knjigu. Potrudite se da je opis zanimljiv I da privlači pozornost.
Kada spominjete svoje interese I hobije, budite iskreni I izravni. Ako lažete u ovome dijelu, mogli biste privući pogrešne osobe.
Uvijek je poželjno da pokažete svoju zabavnu stranu u ona trazi njega licnom oglasu. Ovo će privući osobe koje su opuštene I zabavne.
Ono što je najvažnije, nemojte spominjate svoje bivše u ona trazi njega oglasu licnom. Kopanje po prošlosti će vjerojatno odbiti dosta ljudi.
Za kraj, kako biste bili sigurni, pobrinite se da ne dajete nikakve osobne informacije, kao što je kućna adresa, adresa radnog mjesta, kućni telefon ili mail adresu.

Nadam se da će ovi savjeti pomoći u kreiranju licnog oglasa ona trazi sa slikom I da ćete na osnovu njih privući mnogo zanimljivih I lijepih ljudi. Uživajte, zabavljajte se I sretno.

Nema komentara:

Objavi komentar