nedjelja, 19. veljače 2012.

Povest oglasalicnih ona trazi njega

Oglasi licne prirode stari su preko stotinu godina.
Početkom 19. stoljeća javljaju se prvi oglasilicni ona trazi njega i nalaze se u lokalinm novinama.
Sada, 2 stoleća kasnije, informatizacija i kompjuterska pismenost “preselili” su oglase iz novina (koje su dostupne manjem krugu ljudi) na internet koji je dostupan svima. Izumom i upotrebom interneta, licni oglasi ona trazi sa slikom postali su dostupni hiljadama zainteresiranih samaca. Ukoliko želite proširiti krug i povećati šanse za upoznavanje, internet je savršeno mesto  za vas.
Ima li smisla još uvijek tražiti svoju sreću među oglasima licne prirode u novinama?
Ja sam napravio mali pokus. Izradio sam svoj oglas (licnioglasi ona trazi njega i objavio ga u novinama,dok sam isti takav postavio sam na stranici za upoznavanje online.
Rezultat možete i sami pogoditi. Upoznavanje online bilo je puno učinkovitije!
Nekoliko je razloga za takav rezultat:

1. Oglasi online

dostupniiji su velikom broju zainteresiranih žena. Internet je postao dio svakodnevnog života, raširenijii je od bilo kojeg tiskovnog medija, te su samim time povećane šanse da upravo vaš oglas zapadne za oko mnogim ženama diljem svijeta. Broj čitateljica novina se više ne može uspoređivati sa brojem korisnica internet portala.
Gotovo svaka osoba danas ima pristup internetu putem mobitela ili računala. Obzirom da ste i sami korisnik, vjerujem da biste željeli nekoga s kim možete uživati u ovom prekrasnom virtualnom svijetu.

2. Oglasi licne prirode

ne poznaju granice.. Možete napisati sve što želite! Nema ograničenja veličinom ili brojem riječi. Za jednako dugačak licni oglasi ona trazi sa slikom u novinama, trebali biste izdvojiti mnogo novaca jer su i same novine limitirane brojem stranica, stoga je njihov prostor dragocjen. S druge strane, na mnogim web stranicama isti oglas možete postaviti potpuno besplatno. Sigurni ste da će oglas biti čitljiv i što je najvažnije dostupan velikom broju žena.

3. Slika vredi hiljadu reči.

Da, u svoj oglas možete vrlo jednostavno dodati svoju sliku (licni oglasi ona trazi sa slikom). ,i tako vaš oglas učiniti još privlačnijim. Zamislite situaciju u kojoj možete ostvariti kontakt sa dvije djevojke, jedna u profilu ima svoju privlačnu sliku s ljetovanja, a druga nema sliku. Kojoj će te se javiti? Pretpostavljam da ne lažete samome sebi, jer odgovor znate.

4. Piši, briši, menjaj!

Jednostavno i lako svoj oglas možete mijenjati i nadopunjavati kako želite. Licni oglas u novinama ne možete mijenjati, jednom kad je tiskan - gotovo je! Što je rečeno, rečeno je! Nema predomišljanja. Ukoliko želite oglas promijeniti ili zamijeniti novim, trebat će te ponovno platiti izdavanje.
Oglasi licne prirode online se vrlo lako mijenjaju i modificiraju prema vašim željama. Ukoliko ste nešto zaboravili napisati o sebi ili ste naveli ono što vam više ne zvuči privlačno - obirišite ga ili uredite po svojoj novoj želji! Zapamtite, online je sve moguće!

5. Oglas nema rok trajanja!

Oglasilicni ona trazi njega ostaju aktivni koliko god vi to želite. Da vas pitam, koliko dugo držite novine na stolu? Vrlo vjerojatno ne duže od tjedan dana. To je neki prosjek. Vijesti postaju stare i time i novine gube svoju svrhu. Na stranicama za upoznavanje vaš oglas ostaje aktivan i vidljiv do kada ga sami ne maknete odnosno obrišete. To ovisi samo o vama. Nema vremenskog ograničenja.

6. Dostupni su vam

oglasi licne prirode drugih korisnika. Kad vam se osoba javi, u dva klika mišem vi otvarate njezin oglas. Oglas sadrži njezine osnovne podatke, ali može sadržavati i mnogo više..sliku, omiljene knjige, glazbu koju sluša, ima li hobije itd.. To vam omogućuje da saznate tko vam se javio i je li to osoba s kojom biste željeli ostvariti kontakt. Ukoliko je, samo naprijed!
Pretpostavimo načas da vam se javila neka ženska osoba koja je za vas saznala preko novina. Kad ste dobili njezino pismo ili poruku, vi ne znate tko je ona niti kako izgleda. Možda vam se i prema načinu pisanja čini zanimljiva, ali ne znate kako izgleda i zato niste sigurni želite li daljnji kontakt. Sviđa vam se, ali ne želite riskirati da se razočarate u njezinom fizičkom izgledu.Pomalo frustrirajuće, zar ne?

7. Diskrecija je zagarantirana!

Ona trazi njega oglasi licni ne sadrži nikakvu inforamciju o tome tko ste vi zapravo,nema vašeg imena i prezimena, u većini slučajeva čak ni e-mail adrese. Dakle, vi otkrivate svoje podatke samo osobama za koje želite da saznaju tko ste. S druge strane, da biste objavili oglas u novinama potrebno je da im osobno dostavite oglas ili ostavite kontakt podatke za naplatu oglasa. Ime i prezime, broj kreditne kartice ili broj mobitela su vaši osobni podaci koje ne moraju biti dostupni svima.
Upoznavanje putem interneta je u tom smislu puno sigurnije.

8. Upoznavanje online je jeftinije!

Većina stranica za upoznavanje nema članarinu, što znači da možete postaviti svoj ona trazi njega licni oglasi potpuno besplatno. Dvoljno je da imate internet i želju za upoznavanjem! Postavite svoj oglas još danas i uživajte upoznavajući svijet oko sebe!
Evo, kao što i sami možete vidjeti, licni oglasi online u odnosu na oglase na koje možete naići u novinama uvjerljivo pobjeđuju svaki put.
Poruka je jasna: Ukoliko želite povećati šanse za upoznavanje - učinite to preko interneta!

četvrtak, 16. veljače 2012.

Najbolji nacin za javljanje na licne oglase ona trazi sa slikom

Evo jedne zanimljivosti. 9 od 10 muškaraca će da odustane od traženja putem oglasi licne prirode online ako u roku od 3 meseca ne pronađu partnericu kakvu žele! To je velik broj koji pokazuje da muškarci znaju da licni oglasi ona trazi sa slikom ne moraju nužno da budu istiniti. Ponekad se događaju situacije da žene kreiraju oglas licnioglasi ona trazi njega iz čiste zabave, i pritom nemaju nikakvu ozbiljnu nameru zaista nekog novog i da upoznaju.
U tu svrhu donosim vam nekoliko saveta koji mi se čine najprimerenijima i donose najbrže rezultate.
U stvari, ova 3 saveta možete odmah početi da primenjujute.

Savjet br.1

licni oglasi ona trazi sa slikom
Cilj je otići na pravi date
- Cilj je otići na date offline
Šokantno, zar ne?! Ovo niste očekivali u prvoj rečenici. Tužna je činjenica da većina muškaraca misle da su na dobrom putu razgovarajući i flertujući online...sve je to OK, ali neki od njih nikad nisu prešli na idući nivo u upoznavanju i upoznali osobu uživo, nakon što su se javili na oglas licne prirode.  Ne znam što vi mislite o tome, ali meni je to čisti promašaj. Upoznavanje putem oglasalicnih ona trazi njega je samo pomoćno sredstvo da se zapravo upoznate uživo!
Većina savjeta na koje možete naići će se fokusirati na to “kako da natjerate nekoga da vam odgovori na email”, “kako da ju natjerate da ona vama postavlja pitanja”, “kako da se ona zainteresira za vas” itd. Dakle,ti savjeti  fokusirani su na trikove. Zaigurno će takvi trikovi biti efektivni prvih nekoliko minuta razgovora. Nakon toga će vas otkriti i imat ćete propuštenu priliku.
Ako ste barem jednom uživo pokušali trikovima ugovoriti date uživo,  potencijalna partnerica vas je vrlo vjerojatno otpuhnula poput pahuljice!
Puno pametniji pristup od služenja trikovima, bio bi da se jednostavno pokušate upoznati online, saznajte tko se krije iza licnog oglasa ona trazi sa slikom. Bit će te puno opušteniji i lakše će te dogovoriti upoznavanje uživo jer tada znate kakva vas osoba očekuje i koja su njena očekivanja od vas. Bit će to dobar temelj za daljnje susrete.

Savjet br.2

- Izaberite pravi trenutak
Odabir pravog trenutka može biti od velike važnosti. Zbog toga je puno bolje poruke slati u dane vikenda. Većina muškaraca naprave grešku javljajući se na oglaslicni ona trazi njega radnim danom i ljuteći se ako odmah ne dobiju odgovor! U današnje vrijeme žene su često prezaposlene preko tjedna i jedino vrijeme koje imaju za sebe su dani vikenda.
Mi muškarci, često ne brinemo o takvim stvarima i potpuno nam je svejedno kad i što radimo. S druge strane žene obožavaju takve sitnice i vole da ste pažljivi prema njima.
Odabir pravog trenutka je ključan želite li zaista upoznati osobu se “skriva” iza profila. Ona trazi njega oglasi licni prirode vrlo često ne sadrže informaciju o dostupnosti osobe online, pa ako želite biti sigurniji da je osoba imala vremena pročitati vašu poruku ne pišite s radnog mjesta, pogotovo ako ste uzrujani jer vas je netom prije naljutio šef. Često su takve poruke preagresivne (jer su pisane pod dojmom snažnih emocija), a vi biste trebali imati na umu da pišete nježnijem i osjetljivijem spolu, a vi ne želite ostaviti dojam nasilnika, zar ne? Žene će ćešće vrlo brzo otkriti jesu li vaše namjere iskrene ili nisu. Stoga, ne budite nestrpljivi, pričekajte dane vikenda!

Savjet br. 3

- Pametno s email porukama
Email je u početku upoznavanja najčešće sredstvo komunikacije. Stoga je važno pridržavati se nekoliko pravila :
* na licni oglas ona trazi sa slikom odgovorite porukom koja nema više od 100 riječi. Nemojte gnjaviti! Napišite smislenu i duhovitu poruku i pošaljite! Ne razrađujte teme, ne objašnjavajte sitnice! Postavite joj pitanje, tako će te skoro pa osigurati da vam odgovori na mail.
* Nikad i nikako joj ne šaljite novu poruku, ako nije odgovorila na staru. Vjerojatno je imala razloga za neodgovranje. Ako vam ipak ne odgovori kroz 2 vikenda, slobodno pošaljite novu (moguće je da prvu poruku nije dobila). No nikako joj ne zatrpavajte email sandučić porukama “Zašto ne odgovaraš?” , “Znam da si dobila poruku, pa te molim da odgovoriš”, “Zašto si postavila oglas ona trazi njega licni oglasi, ako to zapravo ne tražiš?! Nemojte pretpostavljati, budite strpljivi.
* Opustite se!
Ok, ali što to znači? To znači da točno ono što i piše. Nemojte očajno slati poruke, nemojte 10 puta dnevno provjeravati privatnu poštu, nemojte bjesomučno pokušavati odgonetnuti koliko je puta otvorila druge oglasi licne prirode, koliko je puta tražila licni oglasi ona trazi sa slikom itd..
Opustite se! Nemojte ostavljati dojam očajnika! To nije privlačno nikome pa ni vama, zar ne?
Sretno!

ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Spoznavanje sebe kroz ona trazi njega oglase licne

Pisanje oglasa licne prirode

je savršena prilika da napravite malu analizu sebe kroz poruke koje šaljete ženama koje kontaktirate tim putem. Nakon pisanja licnog oglasa ona trazi sa slikom, vrlo je lako vidjeti što zapravo hoćete, i što govorite ljudima da hoćete, i da li se radi o istim stvarima.
Na primjer, ako ste u potrazi za brakom, onda je izgled nešto što bi vam trebalo biti manje važno, i više biste se trebali posvetiti potrazi za osobom koja je iskrena i poštena. Ako volite izlaziti i vidjeti nove stvari, ne biste se trebali javiti na licnioglas ona trazi njega kojega je postavila neka žena koja voli ostajati kod kuće, i nikada ne napušta grad u kojemu živi. Koristeći ovu vježbu kroz oglaselicne ona trazi njega, može vrlo dobro vidjeti da li je ono što govorite ono što vi u stvari i želite.
Kada pišete vaš oglas licne prirode, morate tražiti žene koje razmišljaju i ponašaju se slično vama, i koje bi vam bile kompatibilne. Pogledajte ono što ste spomenuli da želite od partnerice, ali i ono što ste rekli o sebi. Na primjer, ako tražite stabilnu i ugodnu vezu, i pretražujete takve ona trazi njega licne oglase, ali sami sebe opisujete kao nekoga tko je u potrazi za uzbuđenjima i voli riskirati, morali biste malo razmisliti o sebi i upitati se da li je to stvarno ono što želite, i možda malo prilagoditi svoje želje i potrebe.

Evo samo nekih

ona trazi njega licni oglasi
Ako se bavite paraglidingom, vjerojatno
ćete tražiti ženu koja je isto tako aktivna
ideja o podudarnostima. Ako opisujete sebe kao osobu koja voli izlaziti i ne voli provoditi puno slobodnog vremena kod kuće, onda biste trebali tražiti slične osobe putem ona trazi njega oglasa licnih. Isto tako, kada pregledavate oglaselicne ona trazi njega, i tražite stvari u kojima se poklapate s nekime, obratite pažnju na direktne sukobe u željama. Ako ste se opisali kao netko tko voli izlaziti, ne bi trebali tražiti neku stidljivu ženu, zar ne? Napravite bilješke o takvim stvarima, zbog toga što na taj način često može izbjeći standardne greške u traženju partnera putem ona trazi njega oglasa licnih.
Možda želite upoznavanje i izlaženje zadržati laganim i zabavnim, i ne želite posvetiti puno vremena i truda. Ne bi li bilo grozno da se javite na licni oglas ona trazi njega i tako upoznate nekoga s kime se stvarno povežete i uživate provoditi crijeme zajedno, da bi shvatili da se ne slažete oko nekih velikih stvari, koje su vam oboje vrlo bitne. Kao na primjer religija. Svo to vrijeme provedeno zajedno samo kako bi shvatili da jednostavno niste jedno za drugo, i kako se zbog vlastitih uvjerenja i religije ne možete vjenčati. Zbog toga je vrlo važno da u svom oglasu licne prirode specificirate što točno tražite, i da pregledavate ona trazi njega oglase licne  u potrazi za nekime tko će biti dobar za vas, odmah u startu.
Isto tako, ako ste u potrazi za nekom vrste duge i stabilne veze, zašto trošiti vrijeme i energiju na upoznavanje s ljudima koji se ne uklapaju u te kriterije? To je stvarno gubitak vremena, a uz to je i kontraproduktivno, jer trošite i emocije.

Uzmimo za primjer

da ne znate što u stvari želite. Uzmite si vremena da se malo igrate i da eksperimentirate.Napišite nekoliko različitih verzija svog oglasa licne prirode. Kako ih čitate sami sebi, neke od ideja koje ste napisali će vam se možda činiti loše, a i možda ćete htjeti promijeniti neke stvari. Čim identificirate takve stvari, izbacite ih iz oglasa, ili ih promijenite. Budite iskreni prema sebi u tome oglasu, i nemojte ga postaviti dok vam se ne čini da ste to stvarno vi i dok ne osjetite da vas taj oglas u potpunosti predstavlja. Ako vam je stvarno neugodno zbog postavljanja oglasa, za početak se obavežite da ga nećete postaviti. Samo ga napišite, i pobrinite se da je ono što ste napisali iskreno i otvoreno.
Možete ovu vježbu odaraditi nekoliko puta. Napišite tri ili četiri oglasa licne prirode za vježbu. Svaki puta se fokusirajte na ono što jeste i ono što želite od partnerice, i zamislite kako bi izgledao idealan oglaslicni ona trazi njega na koji biste se željeli javiti. Pročitajte svoj oglaslicni ona trazi njega, pronađite nejasnoće i stvari koje ne drže vodu, i dobro ratmislite o njima. Ne morate to učiniti u jednom danu. Napišite jedan u Ponedjeljak, ostavite ga, i onda ga ponovno pročitajte u Srijedu ili Četvrtak, ili čak sljedeći Ponedjeljak. Upoznavanje partnerice nije nešto s čime bi trebalo žuriti, tako da nema potrebe da se žurite.
Nadam se da će vam ovo dati dodatne alate da sami uočite ono što stvarno želite, i kakve signale biste mogli slati ljudima kroz svoj pglas licne prirode. Vrlo je važno da steknete jasnu sliku i ideju toga što ste vi, i da ste u stanju to jasno izložiti. Isto tako, to će vam pomoći da steknete sliku onoga što želite, što će vam pomoći pri pretraživanju ona trazi njega licnih oglasa. Probajte vježbati nekoliko puta i vidite da li možda ponekad o nekim stvarima dajete različite signale, i onda se sami u sebi zapitajte što ste stvarno vi.
NAdam se da sam vam malo pomogao u tome kako sastaviti oglas licne prirode.
Želim vam puno sreće i sretno upoznavanje.

subota, 4. veljače 2012.

Pronađite ljubav preko ona trazi njega oglasa licnih

ona trazi njega oglasi licni
Potrazite je na ona trazi njega oglasu licnom

 

 

Glavna prednost

upoznavanja preko oglasa licneprirode je u tome da su vam potrebni minimalni resursi kako bi počeli. Potrebno vam je računalo, veza na internet I vreme. Pomislite samo na sate koje možete provesti, čak I na poslu, komunicirajući s potencijalnim zenama za brak. Zanimljiv svijet licnihoglasa ona trazi sa slikom je dostupan cijelo vrijeme, 24 sati dnevno, I 7 dana u tjednu. Ali, što je još toliko dobro u tome?

Kako je dostupno stalno

I sa svake lokacije, ne morate trošiti sate pripremajući se kako biste izašli I upoznali nekoga. Ne morate se čak niti istuširati, a ako baš volite, na oglaselicne ona trazi njega se možete javljati I goli. Isto tako, ne morate brinuti zbog toga da bi vas netko mogao odbiti ili da bi vam bilo neugodno.

Internet stvari čini jednostavnijima

ona trazi njega licni oglasi vam daju dodatnu slobodu, fleksibilnost I mogućnost da birate vrijeme kada želite komunicirati s nekime I komunicirati. Ona trazi njega licni oglasi vam omogućuju da pretražujete tisuće samaca u potrazi za nekime tko vam najviše odgovara. Pogledajte oglaselicne ona trazi njega I profile na nekoliko različitih servisa, I bit ćete zapanjeni širokim dijapazonom ljudi koje tamo možete pronaći, I koji postavljaju svoje oglase licne prirode u potrazi za partnerom. Od odvjetnica to prodavačica, postoji ponešto za svakoga, nebitno koje ste vjere, nacionalnosti ili uvjerenja. Ako ništa drugo, vrijedi pogledati samo da vidite raznolikost ljudi iz svoje okolice. Čak I postoje servisi specijalizirani za određene grup ljudi, od kojih za neke nikada nisam ni čuo.

Postavljanje vlastitog

oglasa licne prirode je velika prednost pred svim ostalim klasičnim metodama reklamiranja sebe I dijeljenja svojih detalja, u potrazi za pažnjom I interesom ostalih. Profiliranje omogućuje korisnicima da limitiraju količinu rezultata koje dobivaju prilikom pretrage oglasilicni ona trazinjega, tako da možete tražiti osobe prema lokaciji, godinama, seksualnoj orijentaciji, kao I mnogim ostalim karakteristikama.
Uz licneoglase ona trayi njega teoretski možete pretraživati cijeli svijet u potrazi za idealnim partnerom. Makar, s druge strane, većina ljudi će se ograničiti na svoju vlastitu blizinu, I tražiti partnere koje će lakše moći upoznati uživo, bez potrebe za dalekim putovanjem. Možete tražiti po državi, regiji ili gradu, tako da se možete čak I upoznati s nekime tko živi na lokaciji na koju ćete uskoro otputovati. A sve to bez da morate napustiti svoj dom.
Uz prednost koja se odnosi na broj I različitost ljudi koje možete upoznati preko licnihoglasa ona trazi njega, također imate I različite načine na koje možete komunicirati s ljudima, I na koje ih možete upoznati.Različiti servisi za oglase licne prirode nude različite usluge, kao što su na primjer chat sobe, gdje se može raspravljati o raznim temama, od najnovijih filmova do osobnih iskustava u online upoznavanju. Isto tako možete učstvovati u igrama u kojima možete igrati s nekime, I možda na taj način raspaliti iskru I započeti daljnju komunikaciju. Neki također imaju dodatne mogućnosti, kao što su na primjer licni oglasi ona trazi sa slikom, s mogućnošću dodavanja video ili audio sadržaja. Ovakvi dodaci vam pružaju daleko veće šanse da pronađete nekoga posebnog nego da tražite putem oglasa licne prirode od 5 linija u lokalnim novinama, ili da izađete van u potragu.
Uz korištenje oglasalicnih ona trazi njega, niste ograničeni na razgovor samo s jednom djevojkom. Trebali biste pričati s više djevojaka I pokušati ih što bolje upoznati prije nego dogovorite prvi telefonski poziv, ili nalaženje u živo. Nemojte držati sva jaja u istoj korpi, kako bi se reklo. Bolje da vozite paralelno na više kolosijeka, pa je lagano odkazati od ostalih ako nađete nekoga posebnog. Velika je mogućnost da I druga strana to radi.

Troškovi korištenja

ona trazi njega oglasalicnih su zanemarivo mali, ako uzmemo u obzir troškove konvencionalnog upoznavanja. Čak I ako postoji članarina za takve servise, troškovi su opet zanemarivo mali. Članarina obično ne prelazi cijenu nekoliko pića.

Upoznavanje preko

oglasa licne prirode posjeduje još I jednu dodatnu prednost, a to je lakše svladavanje straha od odbijanja. Iako odbijanje može biti bolno I online, e-mail sa “Oprosti, nisam zainteresirana”, ili nedostatak ikakvog odgovora, je mnogo lakše podnijeti nego odbijanje u facu. Rizik od toga da biste mogli reći nešto pogrešno je također smanjen, zbog toga što imate vremena malo razmisliti o svemu što ćete reći. A, I ako se tako nešto desi, reakcija preko maila ili chata nikako ne može biti tako jaka I neugodna kao što može biti javno poniženje.

Zadnje

ali ne I posljednje po važnosti, što je važno kod korištenja oglasilicni ona trazi njega je sigurnost. Ako uzmemo u obzir anonimnost na Internetu, I alate koje mnogi servisi koriste kako bi uklonili nepoželjan I nesiguran sadržaj, sigurnost mora biti prepoznata kao velika prednost ona trazi njega oglasa licnih I upoznavanja partnera putek istih. Iako, I ovdje morate biti opretni kada nekoga upoznajete uživo.

Uz toliko mnogo prednosti

upoznavanja partnera preko oglasa licne prirode, ne postoji niti jedan razlog zašto ne biste isprobali I tu mogućnost. Najvažnija stvar je da izaberete najbolji I najkvalitetniji servis sa licnim oglasima ona trazi sa slikom, koji će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe. Postoje stotine takvih web stranica, ail samo nekoliko ih se isplati posjetiti. Probajte pronaći komentare ljudi na takve stranice, da vidite da li ima više dobrih ili loših iskustava. Upamtite da, ako ne dobijete trenutni odgovor nakon što ste se javili na ona trazi njega oglas licni, to ne znači nužno da ste odbijeni. Možda ona jednostavno nije još pročitala vaš odgovor, ili je već pronašla nekoga, ali još nije deaktivirala oglas licne prirode. Dajte malo vremena prije nego odustanete od te osobe, I upamtite da gledate odgovore na svoje oglase licne prirode barem jednom tjedno. Ne bojte se odgovoriti na više od jednog licnog oglasa ona trazi sa slikom. Dobro je odgovoriti na barem 3. Isto tako, bilo bi poželjno da stavite svoj oglas na barem 3 različita servisa za upoznavanje. Neki servisi će možda imati više žena koje bi vam mogle biti zanimljive. Vjerujte, nikada nije bilo jednostavnije pronaći onoga nekoga posebnog.

četvrtak, 2. veljače 2012.

Kako postaviti oglaslicni ona trazi njega

Do prije nekoliko godina

oglasi licne prirode
Oglasi licne prirode vam mogu omogućiti
upoznavanje ovakvih djevojaka
je postojalo jedna vrlo popularna stvar, spojevi na slijepo. Možemo reći da je to, uz standardne oglase u lokalnim novinama, preteča oglasa licne prirode. To je bio vrlo popularan način upoznavanja osoba suprotnog spola. Uključivanjem u upoznavanje na slijepo, mogli ste izaći na spoj s osobom suprotnog spola, upoznati je I uživati družeći se s njom. Na neki način, I ti spojevi su imali dašak anonimnosti, kao I što sada imaju licni oglasi ona trazi sa slikom. Ali, spojevi na slijepo imaju neke svoje specifičnosti I probleme. Dozvolite da vam ispričam svoja  iskustva sa spojevima na slijepo. Kada sam se prijavio za spojeve na slijepo, ima sam neki čudan osjećaj. Ali, kako sam oduvijek osjećao određeni strah I nesigurnost kod upoznavanja neke djevojke, pripisao sam te osjećaje tome. Nakon prijave I dogovaranja spoja na slijepo, nić prije sastanka nisam mogao oči sklopiti. Dozvolio sam svojoj mašti da previše divlja I stvara različite scenarije vezane uz upoznavanje totalnog stranca. Pitao sam se, kako će izgledati, kako će razmišljati I kakvi će biti njeni stavovi o nekim važnim stvarima, I slične stvari. Na kraju je ispalo da, kad god sam išao na spojeve na slijepo, završim s nekom curom koja nosi debele naočale, ili zubnu protezu. Uvijek sam se pitao gdje su I što rade sve one prekrasne djevojke koje sam svakodnevno viđao. Uglavnom, ne mogu reći da sam imao baš prekrasna iskustva.

Danas,

sa neograničenim pristupom internetu, stvari su se razvile u potpuno neočekivanom smjeru, I sve se jako jako promijenilo. Stvorila se potpuno novi oblik upoznavanja, koji se zove upoznavanje preko interneta, ili preko oglasa licne prirode na internetu. Groznica licnihoglasa ona trazi njega se šiti među mladim ljudima širom svijeta. Upoznavanje preko oglasalicnih ona trazi njega na internetu je vrlo lagano I jednostavno. Možete pregedavati I javljati se na ona trazi njega licne oglase odakle god, I kada god želite. Možete se spojiti I komunicirati s ljudima iz svih dijelova svijeta. Sve što trebate je da se spojite na internet, otvorite neku društvenu mrežu, kao što je na primjer, Facebook, I upoznate nekoga novog svaki dan. Isto tako možete pregledavati oglase licne prirode iz cijelog svijeta . Upoznavanje preko ona trazi njega oglasa licnih, za razliku od spojeva na slijepo, štedi puno vremena, a I novaca. Oih dana, možete upoznavati I komunicirati s ljudima samo sjedeći pred svojim kompjuterom, ili čak I preko svog mobitela, koristeći internet konekciju. Možete koristiti bilo koju brzu internet konekciju koju imate na raspolaganju.

Za ljude koji su još uvijek novi u svijetu oglasa licne prirode I online upoznavanja, želio bih naglasiti neke prednosti takvog upoznavanja:

Kod javljanja

na licne oglase ona trazi sa slikom, možete vidjeti sliku djevojke s kojom biste se željeli upoznati. Različiti ljudi imaju različite ukuse, I ovo vam daje mogućnost da birate djevojke prema svojem ukusu. Kod javljanja na ona trazi njega licni oglas, biti odbijen I nije tako strašno kao u normalnom upoznavanju, uživo. Nemojte se uzrujavati ako budete odbijeni. Ako vas neka djevojka odbije, samo nastavite pregledavati licneoglase ona trazi njega u potrazi za novom slatkicom. Tako je jednostavno.
Dozvolite da napomenem možda najvažniju stvar kod upoznavanja preko oglasilicni ona trazi njega. Što se toga tiče, imao bih pitanje za sve koji se spremaju na korištenje oglasa licne prirode. Ako upoznajete nekoga uživo, nećete li se srediti I paziti kako igledate. Paziti ćete na to kako ste se obukli, da ste čisti I mirišljavi. Djevojke će sigurno obući neku lijepu haljinu, srediti frizuru I nabaciti šminku, kako bi privukle pažnju potencijalnog partnera. U istome tonu, vrlo je važno da napravite zanimljiv licni oglas ona trazi sa slikom, kao I zanimljiv profil na društvenim mrežama.

Evo nekoliko savjeta

o tome kako sastaviti oglas licne prirode, I kako da vaš profil bude primjećen:
Kao prvo, izlistajte sve zbog čega se osjećate ponosno I u čemu mislite da ste najjači. Ako vi sami ne možete nabrojati stvari koe su kod vas dobre I zanimljive, nemojte se sramiti I upitajte prijatelje da vam kažu što je najzanimljivije kod vas. Oni/one će moći nabrojati neke od tih stvari. Djevojke pogotovo pridaju veliku pažnju takvim detaljima.
Nasmiješite se na slici
Vrlo je važno da postavite sliku na kojoj izgledate dobro I poželjno. Potrudite se da zauzmete neku lijepu pozu, I da se smiješite kada se slikate.
Umjesto postavljanja pravog imena u svoj oglasilicni ona trazi njega, probajte smisliti neki zabavni nadimak, koji će privući osobe suprotnog spola.
Kada kreirate oglas licne prirode I pišete nešto o sebi, potrudite se da ne idete previše u širinu. Napišite zanimljivo poglavlje, a ne cijelu knjigu. Potrudite se da je opis zanimljiv I da privlači pozornost.
Kada spominjete svoje interese I hobije, budite iskreni I izravni. Ako lažete u ovome dijelu, mogli biste privući pogrešne osobe.
Uvijek je poželjno da pokažete svoju zabavnu stranu u ona trazi njega licnom oglasu. Ovo će privući osobe koje su opuštene I zabavne.
Ono što je najvažnije, nemojte spominjate svoje bivše u ona trazi njega oglasu licnom. Kopanje po prošlosti će vjerojatno odbiti dosta ljudi.
Za kraj, kako biste bili sigurni, pobrinite se da ne dajete nikakve osobne informacije, kao što je kućna adresa, adresa radnog mjesta, kućni telefon ili mail adresu.

Nadam se da će ovi savjeti pomoći u kreiranju licnog oglasa ona trazi sa slikom I da ćete na osnovu njih privući mnogo zanimljivih I lijepih ljudi. Uživajte, zabavljajte se I sretno.

srijeda, 1. veljače 2012.

Moguće loše strane oglasa licne prirode

U svakom nastojanju,

kao što je online upoznavanje, postoje pozitivne i negativne strane. Oglasi licne prirode na Internetu se ne razlikuju od odstalih načina. Mogu biti od velike pomoći, pa čak i na način da budu obrazovni, ali isto tako vas mogu odvesti na pogrešan put. Kada pregledavate licne oglase ona trazi sa slikom kako biste se zabavili kroz upoznavanje preko interneta, poželjno je da budete oprezni i pazite na moguće prevarante, koji se pretvaraju da su nešto što nisu.
Ono što se smatra najvećom prednošću licnihoglasa ona trazi njega na internetu, se također može smatrati i najvećom manom. To je mgućnost da na Internetu budemo anonimni, što je i loša i dobra upoznavanja preko Interneta. Svatko se može prijaviti na servis za upoznavanje i postaviti svoj oglaslicni ona trazi njega, i postaviti neke slike i podatke u profilu, slati poruke pod različitim imenima i čak se prijavljivati u chat sobe sa nekoliko lažnih imena.

Internet je sjajan

bijeg za one žene i muškarce koji ne žele otrkiti pravog sebe potencijalnim partnerima, barem ne u početku. To dolazi iz straha od odbijanja, kao i iz unutarnje nesigurnosti. Takvi ljudi ponekad izmisle savršenu osobnost, naprave veseli i jako dobar profil, postave poboljšane slike sebe, ili čak stave tuđe slike, i naprave ona trazi njega licni oglas, kako bi našli nekoga s kime bi pričali. Ovo nije generalna situacija za ljude koji koriste online upoznavanje. Većina ljudi na takvim servisima je da bi pronašli nekoga tko im paše i tko je najbolji par za njih. Samo, morate biti svjesni da među puno normalnih ljudi, uvijek može biti netko čudan. Tako da je poželjno biti dodatno oprezan i budan kada upoznajete nekoga online preko oglasa licne prirode, a i ne samo tako, već i na druge načine.
Sigurno ste čuli priče ljudi koji vam presretno govore o tome kako su pronašli nekoga stvarno posebnog preko online ona trazi njega oglasa licnih, i kako im je stvarno dobro s tom osobom i daimaju super online komunikaciju. Dali su si vremena da se dobro upoznaju preko chata i drugih načina online komunikacije, i na kraju se odluče upoznati uživo. Ponekad je bilo ogromno razočaranje kada su shvatili da osoba koju upoznaju uopće nije ona osoba koju su poznavali preko online komunikacije.

Neke ljude

licni oglasi ona trazi sa slikom
Neki ljudi s razlogom mijenjaju podatke o sebi
ne možemo kriviti za čudno ponašanje u potrazi za idealnim partnerom. Moguće je da su se umorili od konstantnog odbijanja, ili su izgubili samopouzdanje kroz bezuspješnu potragu za peartnerom putem oglasa licne prirode. Moguće je malo "uljepšavaju" stvarnost u svojim licnim oglasima ona trazi sa slikom kako bi privukli više ljudi i povećali šansu za upoznavanjem, pa makar i samo radi povremenog seksa. Veliki broj neisukusnih ljudi bi moglo pasti na te lažne ona trazi njega oglase licne. Čine se zadovoljavajući preko online komunikacije, i posvete puno vremena da nekoga upoznaju, i možda kroz dugotrajnu i čestu komunikaciju probaju razivit emocijalnu vezu s nekime. Prije ili kasnije će se morati upoznati i predstaviti uživo. I, onda se dešavaju neočekivane stvari. Osoba koju ste upoznali online ispadne netko potpuno drugačiji od one koju upoznate uživo. Ispadne da je većina stvari navedenih u licnioglasi ona trayi njega zapravo izmjenjena kako bi zavarali druge. S druge srane, dešavalo se da neke "prevarene" osobe oproste laži koje su im prezentirane online, i ipak prihvate "lažnu" osobnu, nevezano za ikakve probleme. Ovakve okolnosti daju dodatnu sigurnost prevarantima, i dodaju im dodatnu hrabrost u njihovom djelovanju.

Morate uzeti u obzir

da su oni u profilu, i kod postavljanja oglasilicni ona trazi njega, lagalio o relativno sitnim stvarima, kao što su na primjer neke njihove osobne informacije. Ako odlučite ostati sa osobom koja vas je lagala na taj način, upitajte se da li im možete stvarno vjerovati, i da li možete očekivati da će vam govoriti istinu o nekim većim i važnijim stvarima, koje se mogu ticati i vas. Ako ne mogu biti iskreni o sebi i ako su spremni postaviti lazni oglas licen prirode, sa laznim informacijama i slikom, razmislite o tome što bi još mogli skrivati. To su ozbiljne stvari o kojima morate razmisliti kada upoznajete nekoga onine, ili se javljate na licne oglase ona trazi sa slikom.

Uz to, anonimnost na internetu

i kod postavljanja ona trazi njega licnih oglasa može biti iskorištena od ljudi koji traže nekoga na koga bi položili svoje prljave ruke, i možda pokušavali izvesti kakvu ozbiljnjiju prevaru. Većina muškaraca i žena koji koriste servise za online upoznavanje i javljaju se na ona trayi njega ogase licne kako bi pronašli nekoga s kime bi se u nekom trenutku htjeli upoznati uživo, pa čak i ostvariti nekakav snažniji odnos kasnije. Manji postotak ih koristi taj medij kako bi se s nekime povezali samo na seksualnom nivou, htio to njihov partner ili ne. Takve individue kreiraju licnioglas ona trazi njega, ili vie njih, u nadi da će privući pažnju sljedeće mete, i pokazuju se prilično uspješni u svojoj strategiji zavođenja. Takve osobe se u mnogo slučajeva čine ugodne, čak i nevine i naivne, i osoba koja s njima kontaktira će jako teško otkiti njhove prave, često skrivene, namjere. U slučaju sastanka uživo, moglo bi se desiti da se nađete u opasnim rukama seksualnog predatora koji traži samo kratkotrajan užitak. Iako su žene u mnogo većoj opasnosti, i muškarcima se može desiti ista stvar. U najmanju ruku, riskirate slomljeno srce. Dobra ideja bi bila da pokušate provjeriti odstale podatke i prošlost žene na čiji licni ogas ona trazi sa slikom ste se javili, prije nego se odlučite upoznati sa njom u živo. Iskoristite Internet i potražite dodatne podatke o određenoj osobi. Ako osjećate sumnju oko nečega,idealno je da otvoreno upitate tu osobu. Upamtite, u svakom scenariju, puno je bolje biti siguran nego kasnije žaliti.

Javljanje na oglase licne prirode

tijekom upoznavanja preko interneta je potencijalno vrlo zabavna stvar koja vam može donijeti mnogo užitka. Ali, upamtite da, osim dobrih, postoje i loše strane takve prakse. Ako se odlučite prijaviti an takve servise i javiti na ona trazi njega oglas licni, budite oprezni i imajte na umu neke stvari koje smo spomenuli. Nema ništa loše u tome da budete dodatno oprezni, samo zbog toga što možete dovsti u poasnost samoga sebe. Vaš je cilj da pronađete nekoga tko će vas zadovoljiti i učiniti sretnim, a ne da upadnete u ruke nekoga tko će vas iskoristiti i unijeti dodatne probleme u vaš život.